Hvar d.o.o.

Tvrtka "Hvar d.o.o." osnovana je 1994. godine u Zagrebu, a nedugo zatim promijenili smo sjedište te se danas nalazimo u Samoboru na adresi Nikole Šubića Zrinskog 16/A.

Locirani smo na vlastitoj parceli od cca. 12.500 m2 koja je u potpunosti urbanizirana. Na lokaciji tvrtke su zidana uprava cca. 400 m2 , dva zidana skladišta tlocrtne površine cca. 1.200 m2 i novo postrojenje za proizvodnju asfalta kapaciteta 70 t/h sa pripadajućim betonskim boksovima.

Sve prometnice kao i parkirališta za vozila i strojeve su asfaltirana. Parcela je ograđena fiksnom ogradom a objekti zašticeni alarmnim sustavom. Izlaz iz Samobora prema Zagrebu i okolini je odličan, betonskom cestom ili direktno izlazom na autocestu Zagreb – Bregana.

Naša osnovna djelatnost je proizvodnja i ugradnja asfalta, izvođenje objekata niskogradnje, cesta, kanalizacija, vodovoda i industrijskih objekata. Za građenje objekata posjedujemo snažnu mehanizaciju i transportna sredstva što se vidi iz priloga popisa opreme. Za asfaltno postrojenje je dobivena punopravna lokacijska i građevinska dozvola.

Od 2003. do 2007. godine, godišnja stopa rasta proizvodnje je veća od 50% . U 2007. i 2008. godini dodijeljen nam je status gazele kao tvrtki koja ostvaruje rast prihoda veći od 30%.

Tvrtka Hvar d.o.o. posluje u skladu sa sustavom upravljanja kvalitete po normi ISO 9001: 2008
dokumenti

BRZI KONTAKT

2 + 8 =

NAŠI PARTNERI

Samoborka d.d.